SAMSUNGErvaren klankbord en coach voor ondernemers en particulier
Ik ben eigenaar van The Brainbox. Ondernemer, klankbord, mentor en coach met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, met daarbij zowel hoogte- als dieptepunten.

Sinds enkele jaren ben ik ondernemers en particulieren gaan bijstaan in niet alledaagse situaties, met de daarbij horende vragen. Succesvolle ondernemers, ondernemers met zorgen en alles daartussen. Maar ook voor particulieren met heel veel persoonlijke vragen. Ik kom door mijn bijzondere kijk tot creatieve en inventieve oplossingen, waarbij ik op een inspirerende manier, samen met jou, deze ideeën omzet naar resultaat.

Ben jij een ondernemer die wil gaan starten maar nog heel veel vragen heeft? Ben je een groeiende ondernemer met heel veel plannen, maar twijfels hoe dat alles vorm te geven? Of ben je de ondernemer die zich al tijden afvraagt wat je aan het doen bent?

Of stel je je als persoon wel eens de vragen? Wat is er toch aan de hand? Heb je een langgekoesterde wens voor een eigen bedrijf?
Dreig je je baan kwijt te raken? Ben je niet happy in je huidige functie, maar weet je ook niet wat je wél wilt?

Zijn dit herkenbare vragen en stel je het op prijs dat er iemand is waarmee jij, je ideeën en plannen kunt bespreken of zoek je iemand die naast je staat bij belangrijke beslissingen. Kom dan eens kennismaken met mij.